ul. Łączna 57, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie

Nasze opinie to nasza najważniejsza rekomendacja

Dlatego zawsze staramy się zapewnić najlepsze możliwe doświadczenie dla naszych klientów. Z przyjemnością prezentujemy opinie naszych zadowolonych klientów, którzy skorzystali z naszych usług i zakupili samochód u nas. To one potwierdzają, że JaryCars to nie tylko miejsce, gdzie można kupić wysokiej jakości używane samochody z zagranicy, ale również miejsce, gdzie można liczyć na profesjonalną obsługę i doradztwo. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów i do zostawienia swojej opinii po skorzystaniu z naszych usług

Umieść nową opinię

 
0/500 characters
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.
Możliwe, że Twój wpis będzie widoczny w księdze gości dopiero po jego sprawdzeniu.
61 wpisów.
Ania napisał/a 2024-07-14 o 17:59
Polecam ze względu na szczerość pana Jarka. Przez telefon wszystko mi powiedział przez telefon. Nie ukrywał że tylne drzwi były przelakierowane. Na miejscu wszystko się potwierdziło. Przebieg sprawdzony, bo auto ze Szwecji. Kupione. Pozdrawiam
astra napisał/a 2024-06-24 o 14:50
astra kupiona i śmiga jak szalona:) oglądaliśmy wcześniej pare sztuk, ale wybraliśmy auto od pana Jarka bo nie picowane
Kaśka napisał/a 2024-06-12 o 14:42
Kupiłam toyotke avensis.. Super autko
xxx napisał/a 2024-06-02 o 18:16
POLECAM AUTO BARDZO DOBRE
Wojciech G. napisał/a 2024-05-25 o 15:04
Kupowałem od pana Jarka Hyundaia. Miły człowiek, auto w porządku.
Tomek napisał/a 2024-05-21 o 17:13
Kupiłem vw passata u Jarka na placu. Jestem zadowolony. Polecam
Ola napisał/a 2024-05-02 o 16:32
jestem zadowolona z zakupu audi u pana Jarka.
Gośka napisał/a 2024-04-06 o 07:21
polecam !!!! kupiłam autko z pół roku temu u pana Jarka, jestem zadowolona. zero wad ukrytych
Paulla napisał/a 2024-04-05 o 14:34
Kupiłam hyundaia, sprawdziłam z rzeczoznawcą. Stan znakomity. Licznik nie cofany jak w innych
bogus napisał/a 2024-03-30 o 14:06
jestem zadowolony z obsługi pana Jarka, audiczka już u mnie.
Krystian napisał/a 2024-03-22 o 07:17
A6 C7 kupiona 🙂 W końcu auto z pewnym przebiegiem
Marta napisał/a 2024-03-11 o 07:00
Hyundai zakupiony na placu u pana Jarka. Bardzo ładny, a oglądałam kilka i miałam porównanie. Polecam
Kacper napisał/a 2024-03-04 o 17:36
Auta godne polecenia. Kupiłem Astre i jest ok.
Alex napisał/a 2024-02-22 o 18:09
Kupiłem Audi A4 B8 u Jarka i jestem zadowolony. Wymieniłem tylko oleje i filtry i śmigam bez problemu.
Marcela napisał/a 2024-02-15 o 17:38
Uczciwe auta. Polecam
Marcin napisał/a 2024-01-28 o 15:40
Po passata b7 do pana Jarka jechałem aż z Poznania. Oglądałem kilka i same ulepy i cofajne liczniki. I w końcu trafiłem na takie auto jakie chciałem. Jestem zadowolony
Aga napisał/a 2024-01-21 o 17:44
Miła obsługa, auto zgodne z opisem
Tadek napisał/a 2024-01-17 o 18:44
Audi spisuje się świetnie.
Olga napisał/a 2024-01-14 o 17:51
Polecam kupno auta od pana Jarka. Uczciwy facet.
Karol napisał/a 2023-12-27 o 15:38
Kupiłem już drugą audi a4 u pana Jarka i jestem zadowolony. Mam pewność że auto z pewnym licznikiem. Uczciwy facet
JARYCARS AUTO HANDEL
4.8
Na podstawie 25 opinii
powered by Google
Olaf GdulaOlaf Gdula
00:28 03 Dec 22
Auto bardzo dobre. Bez żadnej historii wypadkowej, nie kręcone i w ogólnym dobrym stanie technicznym. Od dłuższego czasu nie mam z nim żadnych problemów. Polecam serdecznie.
Wiktor WWiktor W
11:11 28 Nov 22
Bardzo dobre auto za jeszcze lepsze pieniądze nie mam uwag polecam serdecznie każdej zainteresowanej osobie chcącej zakupić samochód w dobrej cenie !
Ewa SokołowskaEwa Sokołowska
08:07 08 Nov 22
Audi zakupione. Bez wad ukrytych. Licznik normalny, nie z PL NORMA jak większość:) Jestem zadowolona z zakupionego auta.
Marlena KwiecieńMarlena Kwiecień
15:46 25 Sep 22
Wszystko ok. Kupiłam auto audi a4 b8 z polecenia kolegi który też kupował u pana Jarka. Auto bez wad ukrytych, licznik nie cofany. Pan Jarek udostępnił miernik żeby potwierdzić bezwypadkowość auta. Jestem zadowolona z przeprowadzonej tranzakcji
Piotr SalachPiotr Salach
16:31 11 Sep 22
Polecam serdecznie ten komis. Jestem mega zadowolony z zakupu. Samochód sprawny, bez żadnych wad ukrytych. Przekazana mi została historia pojazdy. Samo auto przygotowane od razu do jazdy.
js_loader