ul. Łączna 57, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie

Nasze opinie to nasza najważniejsza rekomendacja

Dlatego zawsze staramy się zapewnić najlepsze możliwe doświadczenie dla naszych klientów. Z przyjemnością prezentujemy opinie naszych zadowolonych klientów, którzy skorzystali z naszych usług i zakupili samochód u nas. To one potwierdzają, że JaryCars to nie tylko miejsce, gdzie można kupić wysokiej jakości używane samochody z zagranicy, ale również miejsce, gdzie można liczyć na profesjonalną obsługę i doradztwo. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów i do zostawienia swojej opinii po skorzystaniu z naszych usług

Umieść nową opinię

 
0/500 characters
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.
Możliwe, że Twój wpis będzie widoczny w księdze gości dopiero po jego sprawdzeniu.
59 wpisów.
Kaśka napisał/a 2024-06-12 o 14:42
Kupiłam toyotke avensis.. Super autko
xxx napisał/a 2024-06-02 o 18:16
POLECAM AUTO BARDZO DOBRE
Wojciech G. napisał/a 2024-05-25 o 15:04
Kupowałem od pana Jarka Hyundaia. Miły człowiek, auto w porządku.
Tomek napisał/a 2024-05-21 o 17:13
Kupiłem vw passata u Jarka na placu. Jestem zadowolony. Polecam
Ola napisał/a 2024-05-02 o 16:32
jestem zadowolona z zakupu audi u pana Jarka.
Gośka napisał/a 2024-04-06 o 07:21
polecam !!!! kupiłam autko z pół roku temu u pana Jarka, jestem zadowolona. zero wad ukrytych
Paulla napisał/a 2024-04-05 o 14:34
Kupiłam hyundaia, sprawdziłam z rzeczoznawcą. Stan znakomity. Licznik nie cofany jak w innych
bogus napisał/a 2024-03-30 o 14:06
jestem zadowolony z obsługi pana Jarka, audiczka już u mnie.
Krystian napisał/a 2024-03-22 o 07:17
A6 C7 kupiona 🙂 W końcu auto z pewnym przebiegiem
Marta napisał/a 2024-03-11 o 07:00
Hyundai zakupiony na placu u pana Jarka. Bardzo ładny, a oglądałam kilka i miałam porównanie. Polecam
Kacper napisał/a 2024-03-04 o 17:36
Auta godne polecenia. Kupiłem Astre i jest ok.
Alex napisał/a 2024-02-22 o 18:09
Kupiłem Audi A4 B8 u Jarka i jestem zadowolony. Wymieniłem tylko oleje i filtry i śmigam bez problemu.
Marcela napisał/a 2024-02-15 o 17:38
Uczciwe auta. Polecam
Marcin napisał/a 2024-01-28 o 15:40
Po passata b7 do pana Jarka jechałem aż z Poznania. Oglądałem kilka i same ulepy i cofajne liczniki. I w końcu trafiłem na takie auto jakie chciałem. Jestem zadowolony
Aga napisał/a 2024-01-21 o 17:44
Miła obsługa, auto zgodne z opisem
Tadek napisał/a 2024-01-17 o 18:44
Audi spisuje się świetnie.
Olga napisał/a 2024-01-14 o 17:51
Polecam kupno auta od pana Jarka. Uczciwy facet.
Karol napisał/a 2023-12-27 o 15:38
Kupiłem już drugą audi a4 u pana Jarka i jestem zadowolony. Mam pewność że auto z pewnym licznikiem. Uczciwy facet
Marek napisał/a 2023-12-12 o 09:22
Zakupiona u pana Audi A6 spisuje się jak na razie świetnie. Od teraz będę kupował tylko auta ze Szwecji bo technicznie są bardzo zadbane i przebieg oryginalny bo można sprawdzić.
Krystian napisał/a 2023-12-03 o 17:07
Przyjechałem do pana Jarka aż z Białegostoku ale się nie rozczarowałem. Auto zgodne z tym co mówił przez telefon. Bardzo ładne.
JARYCARS AUTO HANDEL
4.8
Na podstawie 25 opinii
powered by Google
Olaf GdulaOlaf Gdula
00:28 03 Dec 22
Auto bardzo dobre. Bez żadnej historii wypadkowej, nie kręcone i w ogólnym dobrym stanie technicznym. Od dłuższego czasu nie mam z nim żadnych problemów. Polecam serdecznie.
Wiktor WWiktor W
11:11 28 Nov 22
Bardzo dobre auto za jeszcze lepsze pieniądze nie mam uwag polecam serdecznie każdej zainteresowanej osobie chcącej zakupić samochód w dobrej cenie !
Ewa SokołowskaEwa Sokołowska
08:07 08 Nov 22
Audi zakupione. Bez wad ukrytych. Licznik normalny, nie z PL NORMA jak większość:) Jestem zadowolona z zakupionego auta.
Marlena KwiecieńMarlena Kwiecień
15:46 25 Sep 22
Wszystko ok. Kupiłam auto audi a4 b8 z polecenia kolegi który też kupował u pana Jarka. Auto bez wad ukrytych, licznik nie cofany. Pan Jarek udostępnił miernik żeby potwierdzić bezwypadkowość auta. Jestem zadowolona z przeprowadzonej tranzakcji
Piotr SalachPiotr Salach
16:31 11 Sep 22
Polecam serdecznie ten komis. Jestem mega zadowolony z zakupu. Samochód sprawny, bez żadnych wad ukrytych. Przekazana mi została historia pojazdy. Samo auto przygotowane od razu do jazdy.
js_loader