ul. Łączna 57, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie

Nasze opinie to nasza najważniejsza rekomendacja

Dlatego zawsze staramy się zapewnić najlepsze możliwe doświadczenie dla naszych klientów. Z przyjemnością prezentujemy opinie naszych zadowolonych klientów, którzy skorzystali z naszych usług i zakupili samochód u nas. To one potwierdzają, że JaryCars to nie tylko miejsce, gdzie można kupić wysokiej jakości używane samochody z zagranicy, ale również miejsce, gdzie można liczyć na profesjonalną obsługę i doradztwo. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów i do zostawienia swojej opinii po skorzystaniu z naszych usług

Umieść nową opinię

 
0/500 characters
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.
Możliwe, że Twój wpis będzie widoczny w księdze gości dopiero po jego sprawdzeniu.
61 wpisów.
Marek napisał/a 2023-12-12 o 09:22
Zakupiona u pana Audi A6 spisuje się jak na razie świetnie. Od teraz będę kupował tylko auta ze Szwecji bo technicznie są bardzo zadbane i przebieg oryginalny bo można sprawdzić.
Krystian napisał/a 2023-12-03 o 17:07
Przyjechałem do pana Jarka aż z Białegostoku ale się nie rozczarowałem. Auto zgodne z tym co mówił przez telefon. Bardzo ładne.
Śmiały napisał/a 2023-11-26 o 15:02
Jarek ma pewne auta bo ze Szwecji, czyli w 100% z pewnymi przebiegami. Teraz jak będe kupował kolejne auto to też ze Szwecji. Technicznie i lakierniczo bez zarzutu
Marlena napisał/a 2023-11-10 o 06:48
Audiczka już w moim garażu. Auto świetne
Justyna napisał/a 2023-10-31 o 07:48
Polecam. Mój mechanik nie miał się do czego doczepić
Wojciech napisał/a 2023-10-22 o 07:39
Trafiłem w końcu na uczciwą osobę która handluje autami. Mówi jak jest, nic nie upiększa. Oglądałem kilka aut ale kupiłem u Pana Jarka. Audi A6 bardzo ładna i co ważne z dokumentacją przebiegu jak to auto ze Szwecji.
Tomi90 napisał/a 2023-10-20 o 17:58
POLECAM AUDI A6 zakupiona u pana Jarka. Bardzo dobry samochód bez przygód
Tomi90 napisał/a 2023-10-20 o 17:58
A6 kupiona u pana Jarka. Wymieniłem oleje, filtry rozrząd i śmiga. Polecam
xxx napisał/a 2023-10-12 o 08:40
POLECAM
Darek napisał/a 2023-10-09 o 18:01
do następnego razu:) jestem zadowolony z kupionego autka
tomek napisał/a 2023-10-03 o 12:40
audi kupiona u pana Jarka po oględzinach kilku aut. bardzo fajne auto, bez picowania
Karina napisał/a 2023-09-17 o 16:29
Polecam
Wojtek napisał/a 2023-09-15 o 08:03
A4 zakupiona, bez zastrzeżeń
Radek napisał/a 2023-08-20 o 06:54
Uczciwe samochody, uczciwa obsługa Passat zakupiony
Anita napisał/a 2023-08-10 o 18:44
Miły facet, dobre samochody. Polecam
Kacpi napisał/a 2023-08-03 o 18:41
A6 kupiona u pana Jarka po obejrzeniu kilku aut gdzie indziej. Fajne auta i miła atmosfera.
Barbara napisał/a 2023-07-28 o 10:24
Wszystko ok, jestem zadowolona z zakupu
Jacek napisał/a 2023-07-15 o 07:20
Bardzo ładne samochody. Pomogłem siostrze kupić u pana Jarka Audi A6 bo się nie znała. Zgodny z opisem. Nie miałem z czego zbijać ceny:) Ale i tak się dogadaliśmy. polecam
Damian napisał/a 2023-07-07 o 18:23
Po obejrzeniu kilku audi byłem już zmęczony poszukiwaniem. Całkiem co innego ludzie pisali w ogłoszeniach, co innego na miejscu. Juz nie czepiałem się malowanych aut, ale w wiekszości przebiegi były cofane i szpachlowane słupki. Kumpel mi powiedział o panu Jarku że głownie sprowadza Audi. I jestem miło zaskoczony, żadnych nie miłych niespodzianek na miejscu. Wszystko zgodnie z opisem. Wymieniłem podstawowe rzeczy i auto chodzi jak lalka. Jak ktos szuka pewnego auta to polecam w 100%
Miłosz napisał/a 2023-06-30 o 07:44
Audi A4 B8 kupione w Jarycars. Oglądałem chyba z 5 sztuk, ale każda była piękna tylko w opisie i na zdjęciach. Pan Jarek zajmuje się głównie audi co widać na jego placu:) Polecam. Bardzo fajne sztuki, głównie w quattro
JARYCARS AUTO HANDEL
4.8
Na podstawie 25 opinii
powered by Google
Olaf GdulaOlaf Gdula
00:28 03 Dec 22
Auto bardzo dobre. Bez żadnej historii wypadkowej, nie kręcone i w ogólnym dobrym stanie technicznym. Od dłuższego czasu nie mam z nim żadnych problemów. Polecam serdecznie.
Wiktor WWiktor W
11:11 28 Nov 22
Bardzo dobre auto za jeszcze lepsze pieniądze nie mam uwag polecam serdecznie każdej zainteresowanej osobie chcącej zakupić samochód w dobrej cenie !
Ewa SokołowskaEwa Sokołowska
08:07 08 Nov 22
Audi zakupione. Bez wad ukrytych. Licznik normalny, nie z PL NORMA jak większość:) Jestem zadowolona z zakupionego auta.
Marlena KwiecieńMarlena Kwiecień
15:46 25 Sep 22
Wszystko ok. Kupiłam auto audi a4 b8 z polecenia kolegi który też kupował u pana Jarka. Auto bez wad ukrytych, licznik nie cofany. Pan Jarek udostępnił miernik żeby potwierdzić bezwypadkowość auta. Jestem zadowolona z przeprowadzonej tranzakcji
Piotr SalachPiotr Salach
16:31 11 Sep 22
Polecam serdecznie ten komis. Jestem mega zadowolony z zakupu. Samochód sprawny, bez żadnych wad ukrytych. Przekazana mi została historia pojazdy. Samo auto przygotowane od razu do jazdy.
js_loader