ul. Łączna 57, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie

Nasze opinie to nasza najważniejsza rekomendacja

Dlatego zawsze staramy się zapewnić najlepsze możliwe doświadczenie dla naszych klientów. Z przyjemnością prezentujemy opinie naszych zadowolonych klientów, którzy skorzystali z naszych usług i zakupili samochód u nas. To one potwierdzają, że JaryCars to nie tylko miejsce, gdzie można kupić wysokiej jakości używane samochody z zagranicy, ale również miejsce, gdzie można liczyć na profesjonalną obsługę i doradztwo. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów i do zostawienia swojej opinii po skorzystaniu z naszych usług

Umieść nową opinię

 
0/500 characters
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.
Możliwe, że Twój wpis będzie widoczny w księdze gości dopiero po jego sprawdzeniu.
48 wpisów.
Radek napisał/a 2023-08-20 o 06:54
Uczciwe samochody, uczciwa obsługa Passat zakupiony
Anita napisał/a 2023-08-10 o 18:44
Miły facet, dobre samochody. Polecam
Kacpi napisał/a 2023-08-03 o 18:41
A6 kupiona u pana Jarka po obejrzeniu kilku aut gdzie indziej. Fajne auta i miła atmosfera.
Barbara napisał/a 2023-07-28 o 10:24
Wszystko ok, jestem zadowolona z zakupu
Jacek napisał/a 2023-07-15 o 07:20
Bardzo ładne samochody. Pomogłem siostrze kupić u pana Jarka Audi A6 bo się nie znała. Zgodny z opisem. Nie miałem z czego zbijać ceny:) Ale i tak się dogadaliśmy. polecam
Damian napisał/a 2023-07-07 o 18:23
Po obejrzeniu kilku audi byłem już zmęczony poszukiwaniem. Całkiem co innego ludzie pisali w ogłoszeniach, co innego na miejscu. Juz nie czepiałem się malowanych aut, ale w wiekszości przebiegi były cofane i szpachlowane słupki. Kumpel mi powiedział o panu Jarku że głownie sprowadza Audi. I jestem miło zaskoczony, żadnych nie miłych niespodzianek na miejscu. Wszystko zgodnie z opisem. Wymieniłem podstawowe rzeczy i auto chodzi jak lalka. Jak ktos szuka pewnego auta to polecam w 100%
Miłosz napisał/a 2023-06-30 o 07:44
Audi A4 B8 kupione w Jarycars. Oglądałem chyba z 5 sztuk, ale każda była piękna tylko w opisie i na zdjęciach. Pan Jarek zajmuje się głównie audi co widać na jego placu:) Polecam. Bardzo fajne sztuki, głównie w quattro
Paulinka Kielce napisał/a 2023-06-21 o 07:13
Uczciwy Pan. Opowiedział o aucie wszystko. Przebieg potwierdzony w ASO. Rozrząd i oleje wymieniłam i śmigam
Lepa napisał/a 2023-06-15 o 18:26
Kupiłem Audi w JaryCars i jest ok. sprawdziłem go dokładnie i wszystko zgodnie z opisem. polecam jak szukacie pewnego nie picowanego auta
Mario napisał/a 2023-06-10 o 06:53
Kupiłem audi a4 b8 u pana Jarka. Jak oglądałem inne to pożal się boże, liczniki do 180 tys, a stan jak na 500. Pan Jarek ma głownie auta ze szwecji gdzie można sprawdzić bez problemu przebiego od poczatku do samego końca. miał przebieg 270 tys nalotu, a wyglądał jak nowy. samochód spisuje sie bardzo dobrze, wymieniłem rozrzad oleje, filtry tak jak pan jarek kazał i jezdze. a co do ceny idzie sie dogadac 🙂
Marzena napisał/a 2023-06-03 o 07:20
Nie znam się na samochodach więc zabrałam ze sobą mechanika. Przez telefon wypytał o ważniejsze rzeczy. Wszystko na miejscu zgodnie z prawdą. Mechanik nie miał się do czego doczepić. Wymieniłam tylko oleje i rozrząd i auto jezdzi jak nowe. Polecam
Gregor napisał/a 2023-05-24 o 08:11
W porządku facet, nie mydli oczu, miernik udostępnił, mówi jak jest. Auta nie picowane jak większość. Dla mnie pozytyw. Auto kupione i jestem zadowolony
Ola napisał/a 2023-05-20 o 12:41
Jestem zadowolona z przeprowadzonej tranzakcji z panem Jarkiem. Audi kupione miesiąc temu i zero jakiś wad ukrytych.
Ala napisał/a 2023-05-15 o 13:28
POZYTYW AUTO ZAKUPIONE . BYŁAM Z MECHANIKIEM BO JA SIĘ NIE ZNAM I MÓWIŁ ŻE ŻADKO KTOŚ TAK DBAŁ O AUTO. POLECAM
Marta napisał/a 2023-05-09 o 12:03
Co tu duzo pisać, wystawiam zasłużoną opinie. Samochód świetny.
karol piotrków napisał/a 2023-05-07 o 08:07
Zanim pojechałem kawał drogi do niego, sprawdzałem pare sztuk w okolicy i rozczarowanie. Zadzwoniłem do pana Jarka choć miałem do niego 160 km, normalna rozmowa, powiedział że był lakierowany tylny błotnik bo była rysa. Kumpel mechanik sprawdził i stan perfekcyjny, w miejscu co pan Jarek powiedział ze malował tylny błotnik miał tylko w jednym miejscu 150 mikronów, reszta ok 100. Nawet bym tego nie zauważył. Auto bez najmniejszych zastrzeżeń, silnik nie myty, nie picowany. Polecam
jacek radom napisał/a 2023-05-06 o 07:27
Kupiłem u pana Jarka w Ostrowcu audi a6, oglądałem kilka sztuk i każda różniła się z opisem. na liczniku miały ponizej 200 tys, a wygladały na grubo powyzej 500. w jarycars kupiłem z przebiegiem 245 tys a auto wyglądało jak nówka, prócz rysek eksploatacyjnych. uczciwy komis.
Asia napisał/a 2023-05-05 o 05:24
100% pozytyw, auto bez wad ukrytych
Piter napisał/a 2023-04-16 o 17:53
Zakupione już kolejne auto u Pana Jarka. Auta normalne, nie ściemniane bez zaniżonych liczników.
Kapsa napisał/a 2023-03-31 o 16:48
POLECAM. GOŚĆ NIE ŚCIEMNIA I TO JEST DUŻY PLUS. AUDI ZAKUPIONE
JARYCARS AUTO HANDEL
4.8
Na podstawie 25 opinii
powered by Google
Olaf GdulaOlaf Gdula
00:28 03 Dec 22
Auto bardzo dobre. Bez żadnej historii wypadkowej, nie kręcone i w ogólnym dobrym stanie technicznym. Od dłuższego czasu nie mam z nim żadnych problemów. Polecam serdecznie.
Wiktor WWiktor W
11:11 28 Nov 22
Bardzo dobre auto za jeszcze lepsze pieniądze nie mam uwag polecam serdecznie każdej zainteresowanej osobie chcącej zakupić samochód w dobrej cenie !
Ewa SokołowskaEwa Sokołowska
08:07 08 Nov 22
Audi zakupione. Bez wad ukrytych. Licznik normalny, nie z PL NORMA jak większość:) Jestem zadowolona z zakupionego auta.
Marlena KwiecieńMarlena Kwiecień
15:46 25 Sep 22
Wszystko ok. Kupiłam auto audi a4 b8 z polecenia kolegi który też kupował u pana Jarka. Auto bez wad ukrytych, licznik nie cofany. Pan Jarek udostępnił miernik żeby potwierdzić bezwypadkowość auta. Jestem zadowolona z przeprowadzonej tranzakcji
Piotr SalachPiotr Salach
16:31 11 Sep 22
Polecam serdecznie ten komis. Jestem mega zadowolony z zakupu. Samochód sprawny, bez żadnych wad ukrytych. Przekazana mi została historia pojazdy. Samo auto przygotowane od razu do jazdy.
js_loader