ul. Łączna 57, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie

Nasze opinie to nasza najważniejsza rekomendacja

Dlatego zawsze staramy się zapewnić najlepsze możliwe doświadczenie dla naszych klientów. Z przyjemnością prezentujemy opinie naszych zadowolonych klientów, którzy skorzystali z naszych usług i zakupili samochód u nas. To one potwierdzają, że JaryCars to nie tylko miejsce, gdzie można kupić wysokiej jakości używane samochody z zagranicy, ale również miejsce, gdzie można liczyć na profesjonalną obsługę i doradztwo. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów i do zostawienia swojej opinii po skorzystaniu z naszych usług

Umieść nową opinię

 
0/500 characters
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.
Możliwe, że Twój wpis będzie widoczny w księdze gości dopiero po jego sprawdzeniu.
55 wpisów.
Ala napisał/a 2023-05-15 o 13:28
POZYTYW AUTO ZAKUPIONE . BYŁAM Z MECHANIKIEM BO JA SIĘ NIE ZNAM I MÓWIŁ ŻE ŻADKO KTOŚ TAK DBAŁ O AUTO. POLECAM
Marta napisał/a 2023-05-09 o 12:03
Co tu duzo pisać, wystawiam zasłużoną opinie. Samochód świetny.
karol piotrków napisał/a 2023-05-07 o 08:07
Zanim pojechałem kawał drogi do niego, sprawdzałem pare sztuk w okolicy i rozczarowanie. Zadzwoniłem do pana Jarka choć miałem do niego 160 km, normalna rozmowa, powiedział że był lakierowany tylny błotnik bo była rysa. Kumpel mechanik sprawdził i stan perfekcyjny, w miejscu co pan Jarek powiedział ze malował tylny błotnik miał tylko w jednym miejscu 150 mikronów, reszta ok 100. Nawet bym tego nie zauważył. Auto bez najmniejszych zastrzeżeń, silnik nie myty, nie picowany. Polecam
jacek radom napisał/a 2023-05-06 o 07:27
Kupiłem u pana Jarka w Ostrowcu audi a6, oglądałem kilka sztuk i każda różniła się z opisem. na liczniku miały ponizej 200 tys, a wygladały na grubo powyzej 500. w jarycars kupiłem z przebiegiem 245 tys a auto wyglądało jak nówka, prócz rysek eksploatacyjnych. uczciwy komis.
Asia napisał/a 2023-05-05 o 05:24
100% pozytyw, auto bez wad ukrytych
Piter napisał/a 2023-04-16 o 17:53
Zakupione już kolejne auto u Pana Jarka. Auta normalne, nie ściemniane bez zaniżonych liczników.
Kapsa napisał/a 2023-03-31 o 16:48
POLECAM. GOŚĆ NIE ŚCIEMNIA I TO JEST DUŻY PLUS. AUDI ZAKUPIONE
Kamila napisał/a 2023-03-26 o 18:38
Zakup udany:) w końcu znalazłam swoje ukochane audi u pana Jarka. Polecam
Mati napisał/a 2023-02-26 o 11:17
Kupiłem w JaryCars Forda Kuge i jestem jak dotychczas zadowolony. Można się dogadać :)))
Kasia napisał/a 2023-02-16 o 12:37
Polecam za uczciwość pana Jarka. O aucie powiedział wszystko. Autko kupione i sprawuje się bardzo dobrze.
Agnieszka napisał/a 2023-02-12 o 08:05
Kupiłam Audi A4 i jestem zadowolona.
Marek napisał/a 2023-02-07 o 09:31
Uczciwy gość, przez telefon od razu powiedział że był błotnik lakierowany i cieniowane drzwi, nic nie ściemniał. Auto w stanie perfekcyjnym. Oglądąłem kilka sztuk i kazdy mówił ze igła, na miejscu okazywało się że powypadkowe, poszpachlowane dramat. Audi kupione u pana Jarka. Polecam
Tomek Kielce napisał/a 2023-01-31 o 17:42
Kupiłem u pana Jarka Forda Mondeo, przez telefon powiedział mi wszystko szczerze, o tym że tylny błotnik przelakierowany bo była rysa. Na miejscu wszystko się potwierdziło. Nie było rozczarowania przy oglądaniu. Auto wyglądało jak nowe. Kupione i kolejne też kupie tam
Ola napisał/a 2023-01-29 o 16:24
W końcu trafiłam na auto z niecofanym licznikiem i szczerze opisanym. Polecam auta od Pana Jarka z JaryCars
karol napisał/a 2023-01-28 o 17:36
Kupiłem audi a4 i jestem zadowolony. Wszystko się zgadzało z opisem.
JARYCARS AUTO HANDEL
4.8
Na podstawie 25 opinii
powered by Google
Olaf GdulaOlaf Gdula
00:28 03 Dec 22
Auto bardzo dobre. Bez żadnej historii wypadkowej, nie kręcone i w ogólnym dobrym stanie technicznym. Od dłuższego czasu nie mam z nim żadnych problemów. Polecam serdecznie.
Wiktor WWiktor W
11:11 28 Nov 22
Bardzo dobre auto za jeszcze lepsze pieniądze nie mam uwag polecam serdecznie każdej zainteresowanej osobie chcącej zakupić samochód w dobrej cenie !
Ewa SokołowskaEwa Sokołowska
08:07 08 Nov 22
Audi zakupione. Bez wad ukrytych. Licznik normalny, nie z PL NORMA jak większość:) Jestem zadowolona z zakupionego auta.
Marlena KwiecieńMarlena Kwiecień
15:46 25 Sep 22
Wszystko ok. Kupiłam auto audi a4 b8 z polecenia kolegi który też kupował u pana Jarka. Auto bez wad ukrytych, licznik nie cofany. Pan Jarek udostępnił miernik żeby potwierdzić bezwypadkowość auta. Jestem zadowolona z przeprowadzonej tranzakcji
Piotr SalachPiotr Salach
16:31 11 Sep 22
Polecam serdecznie ten komis. Jestem mega zadowolony z zakupu. Samochód sprawny, bez żadnych wad ukrytych. Przekazana mi została historia pojazdy. Samo auto przygotowane od razu do jazdy.
js_loader